top of page

Välkomna in till min blogg

Uppdaterat: 29 apr. 2019

Jag heter Matilda och har de senaste 26 åren arbetat med italiensk mat & dryck.

Min passion i livet - förutom min man och mina vuxna barn - är att laga mat och ständigt förkovra mig inom italiensk mat & dryck. Här på bloggen kommer Ni få följa med på min mat & dryckesresa i livet samt även - då och då - få kika in i mitt mer privata liv.


Så jag säger återigen benvenuti (välkomna) till min blogg!  

/Matilda


Tips:

Blanda och mixa looken. Välj en layout för din bloggs startsida och en annan för dina kategorisidor. Du kan ändra layouter när som helst, även efter att du publicerat din blogg.


Såhär gör du det:

  1. Gå till Inställningar > Kategorier

  2. Klicka på ikonen med 3 prickar

  3. Klicka på Redigera


45 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page